Katja Bizjak

Katja Bizjak

univ. dipl.soc. ped, trener, coach
http://www.peskovnik.org/

katja.bizjak@peskovnik.org

Katja Bizjak že več kot 13 let vodi različne seminarje in treninge na teme medsebojnih odnosov, komunikacije, vodenja, reševanja konfliktov, osebnega in profesionalnega razvoja… Izvedla je preko 300 delavnic in treningov z odraslimi in preko 500 z otroki in mladostniki.  V teh letih je razvila edinstven pristop, v katerega integira komplementarna znanja s področja psihoterapije (transakcijska analiza), osebnega razvoja in trenerstva. Pri svojem delu uporablja zanimive in igrive metode dela, kjer lahko udeleženci v sproščenem vzdušju prenesejo simbolno izkušnjo igre v vsakodnevno osebno in profesionalno življenje. Svoj pristop do dela s podjetji in organizacijami orientira v analitičen pristop (taylor made), kar pomeni, da z izbrano temo sledi potrebam organizacije, delovnega tima in posameznikov.

Verjame, da sta področji osebnega in profesionalnega razvoja tesno prepleteni med seboj. Zato jo pri delu vodijo predvsem “praktičnost in uporabnost” – želi si, da bi udeleženci treningov in delavnic dobili zase uporabna orodja in ideje.

Reference:
DELO d.d., Zavarovalnica Maribor, DARS, Lisca, Baumax, Sojer d.o.o. (Mič Styling), Peko, FMC d.o.o., FMC skupina, Miška, IPROM, Adria Media, OMG, Sberbank, UNICEF , Habit, Cestno podjetje Ptuj, Mint international House, Rufus, Donar, Promina, Jazon, Dobrovita, Socius, ICES, Elektro  Maribor, Elektro Celje, Planet GV, Educa, Ambicij, Klin, BMC, ZM Providus, Infekta, Žurnal 24, Mobik, Cosylab, NPS, Asgun, Občina Slovenska Bistrica, Zveza svobodnih sindikatov Slovenije, osnovne in srednje šole, nevladne organizacije…

Aromainštitut
Inštitut za izobraževanje, razvoj in promocijo aromaterapije
Maroltova 2
1000 Ljubljana
Slovenia

T: 040 384 365 (ob delavnikih 9-17h)
E: institut@aromainstitut.si
E: prijave@aromainstitut.si
www.aromainstitut.si

Obvestila o AROMAdogodkih

Aromainštitut na Facebooku