Kako do nas in parkiranje

Najlažje pridete do nas z mestnim avtobusom št. 20 smer Stožice – končna postaja Stadion Stožice.

Z osebnim avtomobilom je najbližja parkirna hiša v ŠRC Stožice (pod športno dvorano Stožice – sledite izhodu na Vojkovo cesto, 1,2 €/h) ter malce dlje parkirna hiša Smelt WTC (1,5 €/h).

Parkirna hiša Stožice ima dva uvoza: iz krožišča na Štajerski cesti (vhod 1) in iz Ceste Janeza Porente (vhod 5). Če se peljete skozi vhod 5, potem se po vhodu v parkirno hišo držite desne smeri in po približno 100m zavijete na prvi odcep desno po klančini navzgor (na tabli piše: dvorana +VIP) ter se zapeljete do konca. Tu parkirate in sledite napisom – izhod Vojkova cesta ter se povzpnete iz parkirne hiše po stopnicah. Ko pridete na plano in boste pred sabo zagledali športno dvorano, je prostor Aromainštituta na vaši levi, približno 100m preko Vojkove ceste, ki jo morate prečkati.

Prostor Aromainštituta se nahaja v pritličju štirinadstropnega bloka in je viden že iz Vojkove ceste (vmes je parkirišče namenjeno samo stanovalcem soseske). Vhod se nahaja nasproti stopnišča, ki vodi v stanovanjski blok Maroltova 2.

Na parkirišču ob Maroltovi, ki se nahaja pred prostorom Aromainštituta, so aktivirali zapornice in zaenkrat še ni možno parkiranje za naše stranke.

Prijave na

E: prijave@aromainstitut.si

E: institut@aromainstitut.si

T: 040 384 365 (ob delavnikih 9 – 17 h)

Naslov

Maroltova ulica 2

1000 Ljubljana, Slovenija