';

Sušec.

Razlaga naj bi bila, da je to čas, ko zemlja pije snežnico, se začne sušiti in se pripravljati na pomladno rast. Pravi čas, da v zemljo posadimo prva semena in čebulice in se začnemo bolj intenzivno pripravljati na pomlad.

Ravno pravi trenutek, da s pomočjo strokovnega izobraževanja vzklije tudi vaše aromaterapevtsko znanje oziroma, da mu pomagate do razcveta. Takšen je namreč Seminar osnovne aromaterapije, ki bo prišel prav vsem, tudi vam, ki že leta uporabljate eterična olja ter berete literaturo na to temo, pa vendar še nimate izdelane jasne slike. Predavateljica Melani Kovač vam bo s sistematičnim in strokovnim pristopom ter na konkretnih primerih obrazložila in približala področje aromaterapije. Zagotovo boste po koncu seminarja kot že mnogi pred vami pritrdili, da je vaša izbira eteričnih olj sedaj mnogo lažja ter jo preizkusili v praktični izdelavi.

Že mnogi skeptični uporabniki so dobili s tem znanjem potrditev, da aromaterapija deluje, le znati jo je potrebno uporabljati. Vabimo vas, da se v drugi polovici marca pridružite novi skupini seminarja in se z vdihavanjem svežih pomladnih vonjev prebudite iz zimskega spanja.

Recommend
Share
Tagged in