Predstavljamo Dropsmith

Vse o eteričnih oljih na enem mestu

Zagotovo ste v preteklosti zasledili, da svojo energijo poleg delavnic in seminarjev vlagamo tudi v različne druge projekte. Naš dosedanji največji projekt, ki je bil ogromen zalogaj in zaradi katerega smo morali v zadnjem letu zmanjšati število naših izobraževanj, je končno zaživel. Ponosno vam oznanjamo, da smo razvili Dropsmith, spletni program za uporabo eteričnih olj, ki je mnogo več kot samo to. Gre za projekt, na katerem smo delali zadnjih nekaj let, saj je bil naš cilj narediti spletni program, ki bo natančen in verodostojen, zato je osnovan na znanstvenih raziskavah, natančnih podatkih o sestavi specifičnega eteričnega olja ter s preverjenimi informacijami  o lastnostih, delovanjih in vornostni rabi priznanih avtorjev iz aromaterapevtskega sveta.

Naša vizija je, da Dropsmith postane svetovna aromaterapevtska platforma, kjer se boste povezali uporabniki aromaterapije iz celega sveta, si izmenjevali izkušnje, recepte ter spoznali različne ponudnike eteričnih olj in destilaterje ter njihovo ponudbo.

V Dropsmith bazi boste našli več sto različnih eteričnih olj, na tisoče referenc o njihovih lastnostih ter mešanice priznanih aromaterapevtov. Baza se bo v bodoče neprestano dopolnjevala in tudi program že razvijamo naprej za omogočanje še boljše uporabniške izkušnje. Tukaj si poglejte si primer, kako izgleda prikaz posameznega eteričnega olja. Poleg grafičnega prikaza eteričnega olja na tri različne načine, so navedeni uporaba, lastnosti in varnostna opozorila. Olja lahko med seboj primerjate, kreirate svoje mešanice in vidite njihovo skupno sestavo ter jih delite s svetom ali pa jih ohranite za lastno zbirko.

Vabimo vas, da ga preizkusite. Registracija in del program sta brezplačna, za celoten dostop do vseh funkcij programa pa izberite mesečni ali letni dostop. Veseli bomo vseh vaših komentarjev in priporočil.

Verjamemo, da vam bo uporaba Dropsmitha olajšala izbiro eteričnih olj in vam bo odprla cel kup novih možnosti in spoznanj o njihovi uporabi, saj boste imeli vse potrebne informacije na enem mestu, le klik stran. Zdaj pa veselo na mešanje, naj zadiši še po internetu!

Dodaj odgovor